Wednesday, December 18, 2013


ya, hai :) 
nk cerita something la. something tentang rasyid. 
aku tak tau lah die tu dh ade girlfriend atau tak. aku pening pk pasal die
die hilang mcm tu je. ade jugak aku text mues. tanye pasl die. muez ckp text la call la die. aku ckp aku takot.
takot die taknk bls , takot die tak nk angkat bile aku call. 
tapi mues ckp,
''alah nant raye cine die blek, kau takyah risau. nant kau jumpe la die''


tapi es die nk jumpe aku ke? die nk blek tu aku tak kes lah tapi die mcm elak kan diri die kat aku. 
ape salah aku? aku ade buat silap ke? or die dh bosan dgn aku
untung ade mues bole aku tnye die mcm mne keadaan rasyid skrg
kalau bole nk hari2 tnye. tapi uda ckp
''alah Mir, please la Mir, lupakan dia. percayalh dia dah B A H A G I A.'' 
 
aku pk bende y same daa. tapi hati kate ''im still wait him'' 
sbb ape? sbb aku sayang die lebih daripde abg. sorry shid aku tak boleh nak 
tipu diri aku sendiri, aku mmg sayng kau sangat2 .
tapi kau hilang gini , aku tak boleh la. sorang2 hadap sume ni.
aku selalu cite kat uda. uda selalu nasihat aku. 
 
aku tak nk ape y fazli buat kat aku dulu. same kau buat kat aku shid. 
serious aku rindu kau sangat2 
hari2 aku tunggu kau. mne kau pegi? kenape kau buat aku mcm ni shid. 
sebenanye kau tau kan aku syg kau lebih daripd abg.
satu hari tu aku ade terus terang kat kau. 
than kau ckp ''dek abes kan spm dulu. nant adek belaja la kat kl ni. abg jage adek
mne adek nk pegi abg bwk. abg tak bole buat keputusan skrg,'' 
 
yes i wait for your answer bangg. tapi knpe kau buat aku mcm ni
ape ni .  8/12/13 6:55 a.am aku dpt im dr uda. uda bagi aku 2 gamba 
tu bukan kau kn bang? tu bukan kau knnnn? denga tak?! tu bukan kau kan :'(
kau dengan seorang perempuan? 
yaallah tuhan je tau betape saket nye hati aku bile dpt tau tu sume
hati aku saket bang saket sangat

lepas tu aku teros bukak fb kau. tibe tibe ade im dari seorag perempuan. y uplod gamba tu pulak tu.
than die ckp ''SYANGGGGGGGGGGGGG''
ape ni bang? aku kat sini takde nk naek moto dgn jantan. kau? kau bwk perempuannn bang.
pastu die pangel kau SAYANG? ape ni sume? 
kau dah ade girlfriend pastu tak bagitau aku?
dulu aku pena ckp kat kau kan. bagitau aku kalau kau ade minat kat someone
bagitau aku. bia aku tak tunggu kau sampai skrg, 
demi allah aku sayang kau. 
hari2 aku doa utk kau. aku harap ape kau buat lancar. aku doa kau dpt rezeki yang halal
 
 
thankyouuuu abdul rasyid bin azeman. kau buat aku mcm ni.
kau dh kembalikan zaman silam aku. kau buat aku benci dan dalam mase yang same 
sakit utk tunggu kau. sayang kau mcm kayu api. bende y memerlukan tapi untunk membakar. hahahh
mmg ayat nye pelik. k korang jgn pelik sangat ahhh
 
 
dah la aku denga lagu muhasabah cinta tetibe fell nak buat panjang2 camgini. hahah
k mmg skrg aku tak bole lupekan kau. aku mmg dh bersedia dri dulu nk hadap sume ni
aku dh agak lame dh. bende ni akan berlaku. k 
 
lagi satu nant new year pegi bukit merah baik2 tau. bawak anak dara org tu baik2 jgn sakit kan die
mcm mne kau sakit kan aku skrg :') 
you don't worry, kau tetap akan ade dlm doa aku hari2. 
untuk ape y kau dh buat dlm mase setahun lebih ni thanks a lot
kau dh buat aku ketawe, menangis, geram dengan perangai kau y comel dulu
sikap kau kau care tentang aku. aku ingat lagi time aku dmm kau call aku
aku ckp aku tak larat. tapi kau kate kau rindu aku. yer aku pun rindu kau
tapi kau tetap jugak suruh aku rest. suruh aku tido. jgn pk pasal die. die ok je. kate nyeee.:')


I MISS MY CRUSSSHHHHH YANG DULU :')
 

^_^TERIMA KASIH,,DH BACE LIKE OKE,,SAYANG KORANG ^_^

No comments:

Post a Comment